Albert van Breemen

De passie voor tekenen en schilderen is bij Albert van Breemen pas op latere leeftijd begonnen. Na zijn promotie op het gebied van elektrotechniek en software heeft hij gewerkt voor Philips Research en ASML. Hoewel hij nog steeds bij dit laatste bedrijf werkt spendeert hij veel tijd aan zijn passie.

Al tijdens zijn studie heeft Albert laten zien dat hij elk onderwerp dat hem boeit wil begrijpen in elk detail door zelfstudie. Vervolgens beleeft hij er veel plezier aan door de geleerde (vaak complexe) kennis weer in eenvoudige stappen uit te leggen aan anderen. Zo ook met tekenen en schilderen. Op zijn blog www.albertvanbreemen.nl geeft hij tips en reviews over teken- en schilderlesmateriaal.

Albert’s stijl laat zich het best beschrijven als “academische studies van het mannelijk model”. Daarnaast maakt hij portretten en werken van dieren.

albert01

albert02

albert03

albert04

 

Johan Hakkens

Johan Hakkens (Eersel, 1966) schildert en tekent voornamelijk portret en model en heeft een sterke voorkeur voor werken naar waarneming omdat hierdoor het karakter van de persoon dieper kan worden doorgrond en weergegeven.

Opleiding en cursussen:
2015 10 daagse masterclass portret en figuur tekenen en schilderen olv Robert Liberace (USA) Brugge
2014 – Opleiding schilderen Academie Arendonk
2013 Masterclass portret naar levend model van Maarten Welbergen (Amsterdam)
2012 5 daagse masterclass portretschilderen van Ben Lustenhouwer (Frankrijk)
2011 Masterclass schilderen van Roger Braun (Vlodrop)
2009-2012 Klassieke schilderopleiding van Peter van den Borne (Retie – België)
Hij heeft werk in opdracht gemaakt dat hangt in Amerika, Canada, Groenland, Duitsland, Nederland en Belgie.

Johan is beschikbaar voor portret- en andere schilder/teken opdrachten. Mail voor meer informatie naar info@johanhakkens.nl.

hakkens01

hakkens02

hakkens03

hakkens04